Renata Uribe – Acupuncturist Den Haag

Ruim 15 jaar geleden heeft acupunctuur mij geholpen bij zenuwpijn en een verlamming van mijn rechterarm. Na aantal behandelingen verdween de pijn, de zwelling en was ik weer in staat om mijn arm te bewegen.

Dit was voor mij het moment waarop ik besloot om de overstap te maken en verder aan de slag te gaan met acupunctuur en mezelf verder te verdiepen in de werking van voeding. Ik paste ook mijn levensstijl en dagelijkse lichaamsbeweging aan en zo werd ik weer beter.

Ik studeerde geneeskunde in Mexico, studeerde af in acupunctuur en traditionele Chinese geneeskunde aan de Shenzhou Open Universiteit in Amsterdam. Vervolgens heb ik ook nog gestudeerd aan het Institute of Integrative Nutrition in New York.

Deze kennis heeft mij in staat gesteld om op een ​​multidisciplinaire en alomvattende benadering mijn patiënten op een holistische manier te behandelen bij diverse gezondheidsproblemen. Dit houdt in dat ik naar alle aspecten van je probleem kijk en naast acupunctuur onderzoek hoe we je gezondheid kunnen bevorderen met voeding en beweging. Om er zo weer voor te kunnen zorgen dat je lichaam weer in balans komt.

Maak bij mij in Den Haag een afspraak
Neem contact met mij op als je vragen hebt! Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je als Acupuncturist Den Haag graag verder!